Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
Home Lista categorii Pompe de caldura Pompe de caldura FERROLI Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW
Pompe de caldura Pompe de caldura Centrale Termice Centrale Termice Panouri solare Panouri solare Incalzire prin Pardoseala Incalzire prin Pardoseala Automatizari - Accesorii Automatizari - Accesorii Chillere Chillere Aer conditionat Aer conditionat Radiatoare / Calorifere / Convectoare Radiatoare / Calorifere / Convectoare Aeroterme industriale Aeroterme industriale Boilere si Puffere Boilere si Puffere Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Vane de amestec Vane de amestec Accesorii si armaturi pentru instalatii Accesorii si armaturi pentru instalatii Casa si gradina Casa si gradina Echipamente gaz Echipamente gaz Pompe si hidrofoare Pompe si hidrofoare Vase de expansiune Vase de expansiune Tevi - Izolatii pentru instalatii Tevi - Izolatii pentru instalatii Statii de dedurizare Statii de dedurizare Robineti industriali Robineti industriali Climatizare rezidentiala - industriala Climatizare rezidentiala - industriala Stingerea incendiilor Stingerea incendiilor Echipamente industriale Echipamente industriale Scule si unelte pentru instalatori Scule si unelte pentru instalatori

Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW

FERROLI
Pret:   33.39900 lei cu TVA
36463.13 lei (TVA 19%) persoane juridice
Comanda produsul impreuna cu:
Suporti antivibranti pompa de caldura FERROLI OMNIA M
340.00 lei
Vas de acumulare Ferroli OMNIA ST 3.2 - 18 litri
2999.00 lei
Rezistenta electrica pompa de caldura Ferroli OMNIA ST DHW 1.5 kW apa calda
900.00 lei
Vas de expansiune pompa de caldura Ferroli Omnia 8 litri pentru apa calda
589.00 lei

  

TVA 9% pentru Persoane fizice

Conform Legii 296/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.

Pretul afisat este cu TVA 9%. Pentru cumparatorii Persoane Juridice valoarea totala se va recalcula inainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19% 

Cod produs:   0XHTGSWA
Producator:   FERROLI
Beneficii:   Livrare GRATUITA oriunde in ROMANIA, TVA 9%
Relatii clienti
Contact: +40787531154
Email: comenzi@arenainstalatiilor.ro

Completati campurile marcate!

Leave this empty:

ESTIMARE COST TRANSPORT
Greutate reala/volumetrica: 185.00 kg
Pentru acest produs ai transport GRATUIT oriunde in Romania
Plata in rate
Credit TBI
PIF -ul pentru centralele termice conform PT A

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  !

Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.

 

ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !

 

 


Citeste mai mult
Garantie extinsa Vaillant cu 3 sau 5 ani !

GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT

 

Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.

 

 


Citeste mai mult
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - GPDR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).

 

Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

 

Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau

 -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5


Citeste mai mult
Specificatii produs
Alimentare monofazica
Agent frigorific R-32
Tip sistem Split
Putere nominala de incalzire 16 kW
COP 4.50
Putere nominala de racire 13.50 kW
EER 3.61
Descriere Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW

Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW

 

Eficienta sezoniera la temperatura joasa (agent termic 35°C): 182 ηs (%)

Clasa de Eficienta energetica la temperatura joasa: A+++

Eficienta sezoniera la temperatura medie (agent termic 55°C): 133  ηs (%) 

Clasa de Eficienta energetica la temperatura medie: A++

SCOP temperatura joasa (agent termic 35°C): 4.62 W/W

SEER (agent termic 7°C): 4.69 W/W

Profil de incarcare ACM: XL ηs (%)

Clasa energetica productie ACM: A+ 

Alimentare electrica: 220/240-1-50 V-ph-Hz

Nr. de compresoare/Nr. circuite frigorifice: 1 x DC Twin Rotary / 1 circuit

Tip de schimbator: Serpentina cu aripioare

Nr. de ventilatoare: 1 x DC axial

GWP: R32 / GWP 675

Cantitate agent termic din fabrica***: 1.84 kg

Traseu frigorific (lungime/inaltime maxima)***: 30 / 20 m

SWL - Nivel de putere acustica pe incalzire* A7W35: 69 dB(A)

SWL - Nivel de putere acustica pe racire* A35W18: 69 dB(A)

Curent maxim absorbit: 27 A

Greutate neta: 96 kg

 

* SWL = Niveluri de putere acustica, raportate la 1x10-12 W cu unitatea in functiune in urmatoarele conditii: A7W35 = sursa: aer la 7°C b.s. 6°C b.u. / instalatie: apa retur 30°C apa tur 35°C. A35W18 = sursa: aer la 35°C b.s. / instalatie: apa retur 23°C apa tur 18°C  Nivelul de putere acustica totala, exprimat in dB(A) este masurat conform prevederilor standardului ISO 9614.

**Pentru cuplarea cu unitati externe mod. 4-6 se pune la dispozitie un racord de reductie de la 3/8” SAE la 1/4” SAE pentru linia de lichid cu Ø 6,35.

***Cantitatea de freon preincarcata in unitate permite trasee frigorifice de maxim 15 m. Lungimea maxima a traseului frigorific poate fi extinsa pana la maxim 30 de metri, prin incarcarea cu freon suplimentar.

 

 OMNIA ST 3.2 sunt pompe de caldura aer-apa sistem split .

 

Sunt compuse dintr-o Unitate externa care contine cele mai importante elemente ale circuitului frigorific, de la compresor la schimbatorul de caldura, care va fi racordata cu conductele de agent frigorific la Unitatea interna.

 

Unitatea interna, pe de alta parte, contine restul circuitului frigorific, componentele principale ale circuitului hidraulic, precum pompa de caldura de inalta eficienta sau vasul de expansiune, pentru a permite instalarea rapida si sigura a echipamentelor.

 

Este furnizata standard cu un sistem electric integrat de 3 kW pentru modelele monofazate si 6 kW pentru cele trifazate.

 

OMNIA ST 3.2 difera de OMNIA S 3.2 prin faptul ca unitatea interna este prevazuta cu boiler cu  o serpentina incorporat  pentru productie de apa calda menajera. Pentru modelele de la 4 la 10 capacitatea boilerului este de 190 litri, iar pentru cele de la 12 la 16T capacitatea boilerului este de 240 litri.

 

Acestui boiler i se poate cupla o rezistenta electrica suplimentara cat si un kit pentru aport solar (ambele accesorii se monteaza in interiorul unitatii).

 

Instalarea unui sistem split ofera avantajul incontestabil de a evita problema inghetului, chiar si la cele mai scazute temperaturi (pana la -25°C) sau in absenta energiei electrice (singura problema des intalnita in cazul pompelor de caldura monobloc).

 

Toate unitatile satisfac exigentele sistemelor de incalzire/racire, avand capacitatea de a produce agent termic pana la 65°C, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme, fie ca este vorba de incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare sau productie de apa calda menajera (ACM) prin intermediul boilerului incorporat.

 

Noul design Full Inverter Ferroli utilizeaza tehnologia DC inverter pe cele 3 principale consumatoare de energie ale echipamentului - compresorul, ventilatorul si pompa. Aceasta permite modularea distributiei puterii prin urmarirea atenta a incarcarii termice, permitand astfel o eficienta energetica foarte mare si importante economii pentru utilizatorul final.

 

Mai mult, designul Full Inverter Ferroli reduce consumul de energie electrica la pornire, evitand fluctuatiile retelei electrice si marind durata de viata a componentelor.

 

Nivelul de zgomot este printre cele mai scazute de pe piata, putand fi folosite fie autonom, fie integrate cu alte surse de caldura, de exemplu o centrala.

 

Toate unitatile sunt furnizate cu o sonda de temperatura pentru un boiler ACM (nemontata) si o sonda de temperatura a aerului exterior (premontata pe unitatea exterioara) pentru o reglare optima a temperaturii agentului termic conform curbei climatice alese atat pe incalzire cat si pe racire.

 

Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 cu boiler integrat de 240 litri - performante

Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 cu boiler integrat de 240 litri - dimensiuni unitate interna

Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 cu boiler integrat de 240 litri - dimensiuni unitate externa

Alte produse din categorie
Intrebari si raspunsuri Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Informatii despre garantia produselor
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Informatii despre modalitatile de plata
Magazinul www.arenainstalatiilor.ro este administrat de SC ARENA INSTALATORILOR SRL societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/5518/2020, avand codul unic de inregistrare RO 42545194. Arena Instalatorilor este marca inregistrata la OSIM cu numarul 167295, iar drepturile de utilizare apartin proprietarului.    WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, echipamente de climatizare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire in pardoseala, robineti industriali, cazane de abur si sisteme de automatizari pentru instalatii termice si de climatizare.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre ARENA INSTALATORILOR SRL, prin intermediul magazinului virtual www.arenainstalatiilor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.  
Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Pompe de caldura FERROLI, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria preturile sunt in lei si includ TVA.
Fotografia produsului Pompa de caldura aer apa split Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 16 cu boiler integrat de 240 litri - 16 kW are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Toate promotiile prezente pe WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO sunt valabile in limita stocului.
Echipa WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
 
Articole recomandate
Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.A nu se nu confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul)  ! Pentru realizarea PIF-ului este necesara obtinerea de catre beneficiar a AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE a centralelor termice fie pe lemne, peleti sau pe gaz.   ACEST SERVICIU NU E INCLUS IN PRETUL PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE WWW.ARENAINSTALATIILOR.RO. TAXELE POT VARIA IN FUNCTIE DE TIPUL DE ECHIPAMENT ACHIZITIONAT, ELE POT FI COMUNICATE TELEFONIC DE CATRE PARTENERII DE SERVICE AI PRODUCATORILOR SAU IMPORTATORILOR ,CE SE REGASESC IN LISTA DE PARTENERI SERVICE LA LIVRAREA ECHIPAMENTELOR ALATURI DE FACTURA PRODUSELOR SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE !    
GARANȚIE EXTINSĂ VAILLANT   Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute.   Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.    
Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea ARENA INSTALATORILOR SRL doreşte să işi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră (“ARENA INSTALATORILOR SRL” şi/sau “Societatea”).   Această notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent într-unul din magazinele fizice ARENA INSTALATORILOR SRL sau în magazinul virtual www.arenainstalatiilor.ro , când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.   Dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:    -vă puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor ARENA INSTALATORILOR SRL la adresa de e-mail office@arenainstalatiilor.ro sau  -ne puteți contacta prin poştă /curier la punctul de lucru al nostru din Bucuresti, strada Nutu ION, nr. 8-10, sector 5